Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ισιώστε τα μαλλιά με 2 απλά βήματα! - Μαλλί κομμωτηρίου στο σπίτι

Γίνεται ένας χαμός, όταν προσπαθείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας; Η βούρτσα σας είναι από τη μία πλευρά, το σεσουάρ πέφτει από την άλλη και τα χέρια σας δεν είναι αρκετά… Και μετά από όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ποτέ δεν πετυχαίνετε το ίσιωμα του κομμωτηρίου που πάντα ονειρεύεστε… Είναι τόσο εκνευριστικό!
 Ωστόσο, οι προσευχές σας επιτέλους εισακούστηκαν, καθώς υπάρχουν πια νέες βούρτσες στην αγορά για styling με το σεσουάρ τόσο για κοντά, όσο και για μακριά μαλλιά, χωρίς να τα τραβάτε! Συνδυάζουν την απαλότητα με το ίσιωμα σε μία βούρτσα…

Είναι αρκετά εύκολο! Απλά παίρνετε μια τούφα και την πιέζετε με τη βούρτσα, ώστε να κρατάει τα μαλλιά σας σταθερά. Μετά, ανοίξτε το σεσουάρ και στεγνώστε ακριβώς πάνω στις μικρές τρύπες της βούρτσας ισιώματος και δείτε πόσο μαγικά γίνονται όλα! Τα μαλλιά σας τώρα είναι τέλεια ισιωμένα εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρησιμοποιήσετε ισιωτικό!

Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα, εφαρμόστε λακ πριν το στέγνωμα, για να σταθεροποιήσετε το στυλ σας και να χαρίσετε στα μαλλιά σας μια λαμπερή εμφάνιση και ένα όμορφο τελείωμα χωρίς φριζάρισμα. Τι άλλο να ζητήσετε; Έχετε ήδη την ωραία εμφάνιση των μαλλιών σας, τώρα κάντε την να διαρκέσει περισσότερο. Ετοιμαστείτε να τραβήξτε τα βλέμματα με την γοητευτική σας εμφάνιση!

Δες ολόκληρο τον κατάλογο κάνοντας κλικ εδώ, και εάν θες μπορείς να παραγγείλεις απευθείας!

πηγή: http://avonblog.gr/%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-2-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AC-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου