Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Πώς να ετοιμαστώ σε 10λεπτά ακόμα κι αν δεν έχω κάνει ακόμα ούτε ντουζ!

Δυστυχώς στις μέρες μας ο χρόνος όπως λένε είναι χρήμα... Είναι άπειρες φορές που ή ξυπνήσατε αργά ή σας κάλεσαν τελευταία στιγμή .. ή ξεχαστήκατε και για κάποιο λόγο ο χρόνος σας δεν σας επιτρέπει να κάνετε και πολλά πράγματα.. Εδώ σας έχουμε κάποιες πολύ πρακτικές συμβουλές.



  1. Ευχάριστο ντους
Συμφωνούμε όλοι: η στιγμή που μπαίνετε στο ντους, πριν ανοίξετε τη βρύση, είναι η πιο δύσκολη της ημέρας. Νυστάζετε ακόμα, κρυώνετε, θα θέλατε να είσαστε στο κρεβάτι σας. Έχουμε αρκετούς λόγους, για να θέλουμε μια ευχάριστη αίσθηση κάτω από το νερό. Το αγαπημένο μας είναι να κάνουμε ένα φρέσκο αρωματικό ζελέ ντους   με νότες starfuit και musk. Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα μάτια (θέλουμε όλοι λίγο χρόνο να δεχτούμε, ότι δεν είμαστε ακόμα στο κρεβάτι), μπορούμε να μυρίσουμε αυτό το υπέροχο άρωμα και να αισθανθούμε τον αφρό στην επιδερμίδα μας σαν χάδι. Μετά, βγαίνουμε και όλο το μέρος μυρίζει τόσο ωραία… ναι, είναι ο τέλειος τρόπος να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Μια πραγματική «καλημέρα». Επιπλέον, αφήνει ένα ελαφρύ άρωμα στην επιδερμίδα μας που διαρκεί.
  1. Μαλλιά – κερδίζω χρόνο
Δε λούζω πάντα τα μαλλιά μου. Πρώτον, γιατί δεν χρειάζεται. Δεύτερον, γιατί δε θέλω να ξοδεύω χρόνο με το πιστολάκι και άλλες τεχνικές styling. Αλλά, μερικές φορές, τα μαλλιά μου μπορεί να δείχνουν λίγο λυπημένα, ίσως να έχουν χάσει τον όγκος τους, ενώ οι ρίζες είναι ακόμα τέλειες. Εδώ είναι που έρχεται να σε σώσει το dry ή αλλιώς Σαμπουάν χωρίς λούσιμο. Από τη στιγμή που μου το πρότεινε ο κομμωτής μου, η ζωή μου άλλαξε. Χρειάζεται μόνο ένα λεπτό να το εφαρμόσεις και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: περισσότερος όγκος σε δευτερόλεπτα. Να το έχετε πάντα κοντά σας στα δύσκολα πρωινά.
  1. Φροντίδα προσώπου
Έχουμε λίγο χρόνο. Γι’ αυτό και δε λούζουμε τα μαλλιά μας κάθε μέρα. Και ο ίδιος λόγος εξηγεί, γιατί δεν ακολουθούμε ολοκληρωμένη και χρονοβόρα ρουτίνα καθαρισμού προσώπου νωρίς το πρωί. Εννοούμε να πλένουμε το πρόσωπό μας με σαπούνι, να ξεπλένουμε τον αφρό, να σκουπίζουμε το πρόσωπο με μια απαλή πετσέτα, να απλώνουμε μια τονωτική λοσιόν… Αυτά τα λεπτά πάνε χαμένα και κάθε λεπτό μετράει. Αυτός είναι ο λόγος που αγαπάμε το 3 σε 1 νερό καθαρισμού: εύκολο στη χρήση, δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Απλά βρέχουμε ένα βαμβάκι και απαλά το περνάμε σε όλο το πρόσωπό και το λαιμό. Ακόμα κι αν βιάζεστε, προσπαθήστε να μη το παραλείπετε. Κάποιες γυναίκες το παραλείπουν. Αυτό είναι μεγάλο λάθος: κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα μας γίνεται πιο λιπαρή. Αν δεν την καθαρίσουμε πριν το μακιγιάζ, η επιδερμίδα μας μπορεί να μην είναι πολύ καλά στο τέλος της μέρας (μαύρα στίγματα, μεγάλοι πόροι…). Γι’ αυτό, αφαιρέστε τη σκόνη και τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σας σε ένα μόνο βήμα. Κάθε μέρα. Αξίζει, πιστέψτε το!
  1. Γλιτώστε βήματα στο μακιγιάζ
17 λεπτά για όλα δεν είναι πολύς χρόνος. Ξεχάστε το contouring της Kardashian και άλλες τεχνικές μακιγιάζ που χρειάζονται χρόνο. Αφήστε τις για το σαββατοκύριακο και αναζητείστε προϊόντα εύκολα στη χρήση. Θα λατρέψετε τη Βάση Μέικ Απ και Πούδρα μαζί. Λειτουργεί σαν κονσίλερ και προσφέρει γρήγορα, μέτρια προς πλήρη κάλυψη, αφήνοντας ένα ματ τελείωμα πούδρας που θα σας αρέσει πολύ. Σε ένα λεπτό το πρόσωπό σας θα είναι έτοιμο με την ελάχιστη προσπάθεια: τέλειος τόνος, αντίο ατέλειες, καμία γυαλάδα. Και bonus: Είναι εύκολο να το έχετε στην τσάντα σας και να το ανανεώσετε μες τη μέρα, αν χρειάζεται.
  1. Χείλη για φίλημα
Μια φορά ένας γνωστός make up artist μου έδωσε αυτή την συμβουλή: όταν δεν έχεις χρόνο, προτίμησε το lip gloss. Τα κραγιόν είναι υπέροχα, αλλά χρειάζεσαι μερικά λεπτά για το τέλειο αποτέλεσμα. «Τα Lip Gloss είναι εύκολα στην εφαρμογή. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και χωρίς καθρέφτη» μου είπε. Επιπλέον, ένα καλό lip gloss θα ενυδατώσει τα χείλη σου, θα τους χαρίσει υγιής λάμψη και ωραίο χρώμα, που μπορείς να το ανανεώνεις όσο συχνά θέλεις. Το τέλειο όπλο για βιαστικά πρωινά.
  1. Πρακτικό ντύσιμο
Τα πράγματα πρέπει να είναι εύκολα το πρωί. Όταν πρόκειται για ρούχα, σημαίνει ότι πρέπει να είναι ευκολοφόρετα, να μη χρειάζονται σιδέρωμα τελευταία στιγμή και αν γίνεται, να μας κολακεύουν. Αλλά πρέπει να είστε και cool, και όχι πολύ ανεπίσημα. Κατά τη γνώμη μας, το κολάν είναι η καλύτερη λύση. Επιλέξτε τα σε ανοιξιάτικα χρώματα, όπως λευκό ή ροζ ή προτιμήστε το κλασικό χρώμα του τζην.
  1. Φορέστε γυαλιά ηλίου
Δεν χρειάζονται περεταίρω εξηγήσεις. Πριν από 17 λεπτά είσασταν στο κρεβάτι. Τώρα, τρέχετε στο δρόμο. Μη ξεχάσετε ένα ζευγάρι σέξι γυαλιά ηλίου με καλό φίλτρο (3 είναι το ιδανικό για την πόλη, ούτε πολύ ανοιχτό, ούτε πολύ σκούρο). Δοκιμάστε ένα σκελετό σε σχέδιο ταρταρούγας με διακοσμητικούς κρύσταλλους Swarovski®. Φορέστε τα και πείτε καλημέρα σε μία νέα, υπέροχη μέρα!
Δες ολόκληρο τον κατάλογο της Avon κάνοντας κλικ εδώ, και εάν θες μπορείς να παραγγείλεις απευθείας!
πηγή:http://avonblog.gr/%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου